Waarom is het uitzicht van uw automaat belangrijk?

Drankautomaat personaliseren

Wanneer u een drankautomaat met koude dranken aankoopt, kunt u deze personaliseren. U kunt een drankautomaat in een antidiefstalkooi kunt plaatsen. Dit kan veiligheidsglas zijn, houten behuizing of een metalen omkadering. Daarnaast kunt u een persoonlijke boodschap plaatsen, maar wat zijn de voordelen om voor een aangepaste drankenautomaat te kiezen?

Waarom uw drankenautomaat personaliseren?

Uw drankautomaat personaliseren kan verschillende doelstelling invullen. Dit kan op esthetisch vlak of functioneel vlak (bescherming,…). Hieronder vindt u een lijst van voordelen.

Ligging van uw drankautomaat

Het deksel kan aangepast worden aan de specifieke omgeving waar de drankautomaat (ziekenhuis, station, luchthaven, sporthal,…). Het is mogelijk om verschillende frisdrankautomaten te combineren in dezelfde behuizing. Zo kunt u meer identieke dranken combineren om aan de wensen van een groot aantal consumenten te voldoen. Daarnaast kunt u automaten met verschillende producten combineren (frisdrank, warme dranken, snacks,…) om aan de verschillende behoeften van uw klanten te voldoen.

Door uw automaat te personaliseren kunt u deze optimaal integreren in de omgeving. Bijvoorbeeld integreren in een muur.

Communiceren

Een drankautomaat personaliseren met uw huisstijl kan als communicatiemiddel dienen. Het is mogelijk om uw logo of slogan op de wanden van uw frisdrankautomaat te plaatsen. Op die manier is uw automaat een uithangbord voor uw waarden en imago bij uw consument (medewerkers en externe bezoekers).

Aantrekken van klanten

Uw drankautomaat kan klanten aantrekken door middel van een gepersonaliseerde boodschap. U kunt de automaat inschakelen als medium om uw boodschap over te brengen, om een aanbieding te promoten of om uzelf te onderscheiden van de concurrentie. Uw drankenautomaat kan op deze manier bijdragen tot een orginele marketingactie, met als gevolg dat deze meer dan het consumeren van drank beïnvloed.

Uw drankautomaat zal klanten aantrekken voor uw bedrijf

Vraag uw GRATIS offerte aan

Creëer een unieke sfeer

Door uw drankautomaat te personaliseren (kleur, vorm, boodschap,…) is het mogelijk om een unieke sfeer te creëren. U kunt dus een sfeer creëren dat informele gesprekken stimuleert, wat creativiteit stimuleert. U kunt uw medewerkers of klanten een plaats van ontspanning aanbieden.

Bescherm uw drankautomaat

Het is mogelijk om uw drankenautomaat van een behuizing te voorzien dat als bescherming dient. Deze bescherming is nuttig wanneer het automaat op een plaats staat waar veel voorbijgangers passeren en dus gevoeligere plaatsen, zoals scholen, stations, staten,… Het beschermt de machine tegen vandalisme en diefstal. Daarnaast kan deze behuizing ook dienen als bescherming tegen slijtage door weersomstandigheden of andere natuurlijke beschadiging.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Hoeveel personen zullen dagelijks gebruiken maken van de drankautomaat?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.